Biznis

Spremna da uploviš u preduzetničke vode i pokreneš svoj posao?

Svaki početak je težak i upravo zato je od velikog značaja da već u samom startu detaljno istražiš sve ono što je važno da znaš na samom početku tvog novog poglavlja u životu – ulaska u preduzetničke vode.

Od pravljenja biznis plana i pronalaženja finansijskih sredstava, ideja za započinjanje posla, do motivacije kada je najteže, Ženski Poslovni Kutak za tebe izdvaja priče i savete iskusnih poslovnih žena koje su ovu fazu već prošle.

Sigurni prostori za žensko preduzetništvo

Ideja o sigurnim prostorima za žensko preduzetništvo nastala je iz potrebe da se preduzetnicama omogući ravnopravan pristup resursima u odnosu na muškarce. Pokazalo se kroz rad sa preduzetnicama širom sveta, da je način rada, funkcionisanja, pristupa preduzetništvu drugačiji kod žena nego kod muškaraca, a pristupi različitim vrstama resursa su u velikoj meri smanjeni kada je preduzetništvo žena u pitanju – od kapitala do ljudi…

8 koraka za započinjanje biznisa

Odlučila si da pokreneš svoj biznis, i razmišljaš kako bi relativno brzo mogla da sama uradiš sve pripreme i počneš sa radom?
Pre nego što započneš sopstveni posao potrebno je da uradiš niz priprema i analiza kako bi se što bolje pozicionirala i što kvalitetnije i realističnije postavila sve na samom početku.

12 koraka kako da unaprediš biznis koji je u krizi

U nekom momentu, skoro svaki biznis se nađe u kritičnom, odnosno kriznom periodu, kada nešto ne funkcioniše onako kako bi trebalo. Upravo u ovom momentu, mnogi postanu izuzetno negativni prema svom poslu i izgube volju za njega. Međutim, bez obzira na sve, najbitnije je zapeti kada je najteže. I upravo tada treba da uložiš najviše snage u unapređivanje svog biznisa i samog proizvoda.

8 ideja kako da osmisliš svoj biznis

Mnogi uspešni biznisi nastali su prvobitno kao hobi koji se vremenom razvio u ozbiljan brend.
Neke ideje za započinjanje posla rodile su se sasvim slučajno, a neki vlasnici današnjih međunarodnih korporacija pažljivo su godinama unazad osmišljavali i pripremali svoj prvi biznis.
Da bi ti pomogle da i ti započneš sopstveni posao dajemo ti 8 ideja odakle da kreneš, ako razmišljaš šta bi mogao da bude tvoj prvi biznis.

zenski poslovni kutak

Ženski Poslovni Kutak

Ženski Poslovni Kutak nastao je kao ideja okupljanja devojaka, žena, majki, preduzetnica, kreativki - pripadnica lepšeg pola s ciljem međusobne podrške, saradnje i naravno deljenja znanja u oblastima poput preduzetništva i blogginga. 🙂

Ne propusti nova dešavanja

Instagram druženja

  • Petak je i vreme je za malo vikend motivacije :)
1. Zapiši zašto nešto želiš - veće su šanse da se ostvari.
2. Vodi listu onoga što te čini srećnom - jer to je način zahvalnosti.
3. Počni od malih ciljeva - stepenik po stepenik.
4. Suoči se sa svojim izgovorima!
5. Napravi muzičku listu koja te inspiriše - uz muziku je sve lakše.
6. Ne dozvoli da te strah zaustavi - to je samo emocija koja te sputava.
7. Izađi napolje - šetaj, druži se, upoznaj nove ljude!
8. Reci ne odlaganju alarma :)
.
.
.
#motivation
  • Želimo da vas čujemo :) Koji je to posao iz snova koji želite da osnujete?
#businesswoman
.
.
.
#question #businesswoman #whatwouldyoudo #blogger #zenskiposlovnikutak #photo #vsco #canva
  • Instagram je definitivno aplikacija koja dobija sve veću pažnju i broj korisnika. Da od njega može i da se zarađuje više nije tajna, ali to samo ukoliko marljivo i predano radite. 
Marljiva i predana je bila i naša draga @vesnikproleca koja je za Vas osmislila kurs kako da svoj Instagram uredite i od njega napravite posao. 📱
Na njenom sajtu će te pronaći više informacija, tako da trk na njen profil🤗
.
.
.
#promotion #instagram #course
#ladyboss #enterprenauer #instagram #blogger #blogging #ecourse

Follow Me!