Blogger

Za sve koji preferiraju Google platformu Blogger – donosimo vam ideje kako da je iskoristite za vaš blog ili biznis kao pravi ekspert.

Ukoliko nisi u mogućnosti da investiraš u svoj blog u datom momentu, ili još uvek moraš da brineš o nekim drugim (i bitnijim) poslovnim troškovima, Blogger je platforma koju u tom slučaju treba da uzmeš u obzir. S obzirom na to da je reč o besplatnoj platformi koja nudi dobre pogodnosti za pisanje, bilo da je reč o personalnom ili poslovnom blogu, Blogger je svakako zanimljiv za sve koji tek počinju sa blogingom i content marketingom.

Nažalost, činjenica da je reč o besplatnoj platformi nosi sa sobom i određena ograničenja, i iz tog razloga nije najpogodnija platforma za kreiranje složenijih sajtova (posebno bez obimnog programerskog znanja). Kada je reč o Balkanu i našim krajevima, definitivno pričamo o najpopularnijoj blog platformi.

Blogger update: nove teme za lepši izgled tvog bloga

Moje blogo – putovanje je krenulo pre 3 godine na Blogger platformi. On je bio odlično rešenje za mene kao početnicu, s obzirom da sam blog pokrenula tajno i nisam imala nikakve ambicije tada. Međutim, kako je vreme odmicalo, sve više ljudi je dolazilo na moj blog i morala sam da posvetim više pažnje izgledu bloga i organizaciji widžeta.

6 koraka do savršenog naziva za tvoj blog

Bez obzira da li tek ulaziš u blogging zajednicu ili razmišljaš o određenim promenama na tvom postojećem blogu, osmišljavanje naziva za koji će se vezati tvoje reči nikada nije jednostavan zadatak. Sam naziv treba da poruči posetiocima šta to mogu da učine uz istovremeno zadržavanje određene doze kreativnosti.

zenski poslovni kutak

Ženski Poslovni Kutak

Ženski Poslovni Kutak nastao je kao ideja okupljanja devojaka, žena, majki, preduzetnica, kreativki - pripadnica lepšeg pola s ciljem međusobne podrške, saradnje i naravno deljenja znanja u oblastima poput preduzetništva i blogginga. 🙂

Budi u toku

Saznaj među prvima najnovija dešavanja.

Kategorije