Blogger

Za sve koji preferiraju Google platformu Blogger – donosimo vam ideje kako da je iskoristite za vaš blog ili biznis kao pravi ekspert.

Ukoliko nisi u mogućnosti da investiraš u svoj blog u datom momentu, ili još uvek moraš da brineš o nekim drugim (i bitnijim) poslovnim troškovima, Blogger je platforma koju u tom slučaju treba da uzmeš u obzir. S obzirom na to da je reč o besplatnoj platformi koja nudi dobre pogodnosti za pisanje, bilo da je reč o personalnom ili poslovnom blogu, Blogger je svakako zanimljiv za sve koji tek počinju sa blogingom i content marketingom.

Nažalost, činjenica da je reč o besplatnoj platformi nosi sa sobom i određena ograničenja, i iz tog razloga nije najpogodnija platforma za kreiranje složenijih sajtova (posebno bez obimnog programerskog znanja). Kada je reč o Balkanu i našim krajevima, definitivno pričamo o najpopularnijoj blog platformi.

Uvod u bloging na Blogger-u

Želiš da započneš svoj novi blog na Blogger platformi, ali ti trebaju uputstva? Nisi sigurna u svoje znanje i treba ti vetar u leđa? Ovaj post je stvoren za tebe.

Blogger update: nove teme za lepši izgled tvog bloga

Moje blogo – putovanje je krenulo pre 3 godine na Blogger platformi. On je bio odlično rešenje za mene kao početnicu, s obzirom da sam blog pokrenula tajno i nisam imala nikakve ambicije tada. Međutim, kako je vreme odmicalo, sve više ljudi je dolazilo na moj blog i morala sam da posvetim više pažnje izgledu bloga i organizaciji widžeta.

zenski poslovni kutak

Ženski Poslovni Kutak

Ženski Poslovni Kutak nastao je kao ideja okupljanja devojaka, žena, majki, preduzetnica, kreativki - pripadnica lepšeg pola s ciljem međusobne podrške, saradnje i naravno deljenja znanja u oblastima poput preduzetništva i blogginga. 🙂

Budi u toku

Saznaj među prvima najnovija dešavanja.

Kategorije