Blogging

Privlači te blogging i razmišljaš da započneš svoj blog, ali ne znaš odakle da počneš? Imaš blog već dugo, ali bi želela da ga unaprediš i podigneš na viši nivo?

Od početne ideje do kreiranja i pisanja izuzetno je važno da shvatiš da samo trud i redovan rad mogu tvoj blog dovesti do željenog cilja. Bez obzira da li si početnik ili ne u bloggingu, ako imaš znanje i iskustvo u oblasti o kojoj želiš da pišeš onda nema čega da se plašiš. Blogging nije samo za fashion i beauty bloggere i zato ne gledaj na svoju ideju kao na nešto što možda “ne prođe”. Umesto toga, zasuci rukave, naostri tastaturu i kreni putem redovnog pisanja.

Od “kako napraviti blog” do kako ostvariti svoje ciljeve, ukoliko je blogging ono što želiš da radiš, onda je vreme da bookmarkuješ ovu stranicu jer upravo ovde možeš očekivati mnoštvo saveta iz blogging sveta.

Kako napisati post koji će ljudi čitati i deliti

Nema tog bloggera koji danas ne piše sa željom da njegov blog post privuče dosta pažnje i pokrene dosta diskusije, ma koja tema da je u pitanju. Ukoliko se i ti vodiš tom mišlju, u današnjem postu možeš pročitati šta smo to naučili o popularnim postovima i kako i tvoj da bude jedan od njih.

11 koraka do savršenog blog posta

U današnjem postu želim i tebi da pomognem da prevaziđeš probleme pisanja (nemoj da brineš svi prođemo ovu fazu, posebno na početku pisanja!). 11 koraka do savršenog bloga – ako je toliko meni potrebno da napišem ovaj post, nema razloga da i tebi ne pomogne da napišeš bilo koji drugi.

6 koraka do savršenog naziva za tvoj blog

Bez obzira da li tek ulaziš u blogging zajednicu ili razmišljaš o određenim promenama na tvom postojećem blogu, osmišljavanje naziva za koji će se vezati tvoje reči nikada nije jednostavan zadatak. Sam naziv treba da poruči posetiocima šta to mogu da učine uz istovremeno zadržavanje određene doze kreativnosti.

zenski poslovni kutak

Ženski Poslovni Kutak

Ženski Poslovni Kutak nastao je kao ideja okupljanja devojaka, žena, majki, preduzetnica, kreativki - pripadnica lepšeg pola s ciljem međusobne podrške, saradnje i naravno deljenja znanja u oblastima poput preduzetništva i blogginga. 🙂

Ne propusti nova dešavanja

Instagram druženja

  • Želiš da znaš koje to postove tvoji posetioci čitaju više, a koje manje? Na kojima se zadržavaju, a sa kojih beže? Google Analytics je alatka koja će ti razrešiti sve dileme 🙌🙂 U našem novom postu 💻 saznaj kako da od njega dobiješ informacije koje su ti potrebne 👉🦋🌿 .
.
.
.
.
#zenskiposlovnikutak #zenezazene #blogovi #blog #blogpost #blogposts #blogerke #blogers #blogerka #blogerica #blogeri #blogeribalkana #google #googleanalytics #instagramsrbija #analytics
  • Don't be busy, just be productive! 👌👓🌼 .
.
.
.
.
.
.
#planing #planiranje #iskoristidan #carpediem #planeri #businesslady #businesswoman #womaninbusiness #womansupportingwomen #ladyboss #bossy #bossgirl #bosslady #organizacija #timemanagment
  • Da vidimo šta nam to savetuju❣ Lepota i Zdravlje kako da se nosimo💆 sa ovim ponedeljkom 😥
Dobro jutro ❤
.
.
.
#monday #mondaymood #lepotaizdravlje #instainspiration #photography #morning #goodmorning #businesswoman #enterprenauer #capuchino

Follow Me!

Nova u blogging svetu?

Ukoliko tek ulaziš u blogging vode, izuzetno je važno da se pripremiš na pravi način i doneseš odluke koje mogu biti od značaja za tvoju bloggersku avanturu ili karijeru.

Određivanje teme, naziv i postavljanje ciljeva

Naravno da je biranje dizajna bloga izuzetno važan zadatak, ali pre nego što to uradiš, važno je da doneseš i neke odluke, odnosno postaviš neke ciljeve. Za početak definiši jednu primarnu i do 3 sekundarne teme o kojima ćeš najviše pisati. Potom se posveti odabiru naziva dok ne pronađeš onaj savršeni i na kraju ne zaboravi da postaviš kratkoročne i dugoročne ciljeve.

Kreiranje plana i borba sa tehničkim detaljima

Nakon što postaviš ciljeve, vreme je da osmisliš i način dolaska do istih, a za to ti je potreban plan. Ukoliko su ti ciljevi previše veliki u odnosu na polaznu tačku (na pr. 50.000 poseta), ne zaboravi da ih podeliš na manje ciljeve i prema tome kreiraš plan. Sad već imaš i ideju i cilj, pa i plan, što znači da možeš da se boriš sa odabirom platforme, dizajna i boja.

Pisanje i promovisanje

U trećoj fazi tvoja avantura može da počne. Ukoliko si prošla kroz prve dve onda znaš koliko postavljanje ciljeva i kreiranje plana može biti težak zadatak. Međutim, upravo zahvaljujući tome tvoje pisanje će biti usmerenije ka ostvarivanju ciljeva, pa ćeš ubrzo naći i balans između toga i ljubaavi prema pisanju. Ne zaboravi – ŽPK je tu da ti pomogne 🙂