Organizacija

Nauči kako da na efikasan način organizuješ kako svoje slobodno, tako i radno vreme.

Ne postoji osoba na ovom svetu koja će reći kako dobra organizacija vremena i obaveza nije važna. Od malih nogu nam govore kako je bitno da se organizujemo tako da postignemo sve, i učenje, i igranje, i sport i crtanje, i sve što smo želeli i voleli. Vremenom se obaveze i zadaci samo dodaju i svi sve manje vremena imamo za svoje hobije i za druženje.

U ovoj kategoriji pomoći ćemo ti da se bolje organizuješ i da naučiš kako da pametno koristiš svoje vreme uz pomoć praktičnih saveta, ali i modernih aplikacija i različitih online i offline alata. Nakon par tekstova iz ove kategorije moći ćeš više da se posvetiš svom bloggingu ili biznisu i da imaš naravno više vremena za sebe. 😉

Kako organizovati poslovne obaveze u Trello-u

Svakodnevno se susrećemo sa nekim novim čudom tehnologije koje nam olakšava život. Bilo da je to pametan šporet, mašina za veš, nova generacija telefona, laptopa, tableta ili aplikacija, svi oni imaju jednu zajedničku osobinu – da nam pomognu i uštede vreme.

8 organizacionih navika uspešnih ljudi

Verovatno svako od nas ima bar jednu, a verujem i više osoba u svom okruženju koje se izdvajaju od ostalih. Te osobe su uspešne, one dobro balansiraju između privatnih i poslovnih obaveza, imaju posao kojim su zadovoljne, pored toga i hobi, stižu da odrade trening svaki dan kao i da se vide sa prijateljima. Logično pitanje koje se nama ostalima vrti u glavi je: “Koja li je tajna njenog/njegovog uspeha?”.

7 načina kako da ostaneš organizovana

Verujem da se često zapitaš: “Zašto dan ne traje 36 sati?”. Toliko toga je za uraditi – završiti poslovne zadatke, popiti kafu sa drugaricom, kupiti nov par cipela, nalakirati nokte… Isti problem sam i sama mučila dok nisam shvatila da je ključ mog ličnog uspeha upravo dobra organizacija.

zenski poslovni kutak

Ženski Poslovni Kutak

Ženski Poslovni Kutak nastao je kao ideja okupljanja devojaka, žena, majki, preduzetnica, kreativki - pripadnica lepšeg pola s ciljem međusobne podrške, saradnje i naravno deljenja znanja u oblastima poput preduzetništva i blogginga. 🙂

Ne propusti nova dešavanja

Instagram druženja

  • Petak je i vreme je za malo vikend motivacije :)
1. Zapiši zašto nešto želiš - veće su šanse da se ostvari.
2. Vodi listu onoga što te čini srećnom - jer to je način zahvalnosti.
3. Počni od malih ciljeva - stepenik po stepenik.
4. Suoči se sa svojim izgovorima!
5. Napravi muzičku listu koja te inspiriše - uz muziku je sve lakše.
6. Ne dozvoli da te strah zaustavi - to je samo emocija koja te sputava.
7. Izađi napolje - šetaj, druži se, upoznaj nove ljude!
8. Reci ne odlaganju alarma :)
.
.
.
#motivation
  • Želimo da vas čujemo :) Koji je to posao iz snova koji želite da osnujete?
#businesswoman
.
.
.
#question #businesswoman #whatwouldyoudo #blogger #zenskiposlovnikutak #photo #vsco #canva
  • Instagram je definitivno aplikacija koja dobija sve veću pažnju i broj korisnika. Da od njega može i da se zarađuje više nije tajna, ali to samo ukoliko marljivo i predano radite. 
Marljiva i predana je bila i naša draga @vesnikproleca koja je za Vas osmislila kurs kako da svoj Instagram uredite i od njega napravite posao. 📱
Na njenom sajtu će te pronaći više informacija, tako da trk na njen profil🤗
.
.
.
#promotion #instagram #course
#ladyboss #enterprenauer #instagram #blogger #blogging #ecourse

Follow Me!