Organizacija

Nauči kako da na efikasan način organizuješ kako svoje slobodno, tako i radno vreme.

Ne postoji osoba na ovom svetu koja će reći kako dobra organizacija vremena i obaveza nije važna. Od malih nogu nam govore kako je bitno da se organizujemo tako da postignemo sve, i učenje, i igranje, i sport i crtanje, i sve što smo želeli i voleli. Vremenom se obaveze i zadaci samo dodaju i svi sve manje vremena imamo za svoje hobije i za druženje.
U ovoj kategoriji pomoći ćemo ti da se bolje organizuješ i da naučiš kako da pametno koristiš svoje vreme uz pomoć praktičnih saveta, ali i modernih aplikacija i različitih online i offline alata. Nakon par tekstova iz ove kategorije moći ćeš više da se posvetiš svom bloggingu ili biznisu i da imaš naravno više vremena za sebe. 😉

Kako izbeći odlaganje?

Koliko puta ti se desilo da imaš gomilu obaveza, ali jednostavno sve drugo u tom trenutku deluje zanimljivije?
I tako pritiskaš neki nevidljivi snooze u svojoj glavi dok zadaci čekaju, a obeveze se gomilaju?
Ova pojava ima svoje ime i naziva se odlaganje. Ono predstavlja jednu od onih stvari koje nas udaljavaju od ostavarivanja naših ciljeva.

8 organizacionih navika uspešnih ljudi

Verovatno svako od nas ima bar jednu, a verujem i više osoba u svom okruženju koje se izdvajaju od ostalih. Te osobe su uspešne, one dobro balansiraju između privatnih i poslovnih obaveza, imaju posao kojim su zadovoljne, pored toga i hobi, stižu da odrade trening svaki dan, kao i da se vide sa prijateljima. Logično pitanje koje se nama ostalima vrti u glavi je: “Koja li je tajna njenog/njegovog uspeha?”.

zenski poslovni kutak

Ženski Poslovni Kutak

Ženski Poslovni Kutak nastao je kao ideja okupljanja devojaka, žena, majki, preduzetnica, kreativki - pripadnica lepšeg pola s ciljem međusobne podrške, saradnje i naravno deljenja znanja u oblastima poput preduzetništva i blogginga. 🙂

Budi u toku

Saznaj među prvima najnovija dešavanja.

Kategorije