Budi deo tima
Ženskog Poslovnog Kutka

Ukoliko voliš da pišeš i imaš iskustvo koje će pomoći našim vernim čitateljkama da steknu neophodna znanja za svoj posao ili karijeru, onda si na pravom mestu 🙂

Ženski Poslovni Kutak je online zajednica gde zajedno učimo jedne od drugih i zato se radujemo svakoj komunikaciji i razmeni znanja i informacija sa devojkama i ženama koje misle kao i mi.

Ukoliko imaš iskustva i znanje koje ti je pomoglo da se ostvariš u svom biznisu ili karijeri, to znanje je i više nego dragoceno za one koji pokušavaju da se izbore za svoj momenat. Upravo zato ti nudimo priliku da nam se pridružiš i svoje znanje podeliš na Ženskom Poslovnom Kutku.

Naše kategorije pružaju mnoštvo mogućnosti i biće nam drago da ugostimo tvoj post bilo u okviru kategorije koja već postoji bilo u okviru nove. 

Veoma nam je važno da razumeš da tekstove koje napišeš ne preuzima niko iz tima, odnosno da se za tebe pravi određen nalog sa vašim imenom, slikom, biografijom i tebi važnim linkovima, Linkovi u postu su dozvoljeni ka relevantnim materijalima ali se proveravaju pre objavljivanja kako bi izbegli nepravedna reklamiranja, toksične linkove kao i preusmeravanje na sadržaj koji nije primeren.

Takodje napominjemo da svipostovi moraju ispunjavati određene uslove, kako bi obezbedili kvalitet sadržaja:

  • Postovi moraju biti jedinstveni i objavljeni isključivo na Ženskom Poslovnom Kutku;
  • Sve fotografije koje su uzete moraju posedovati licencu, odnosno mogu biti preuzete jedino sa sajtova poput Pexels-a sa minimum dužne 1200px.
  • Post se ne sme koristiti za promovisanje ličnih proizvoda osim ako proizvod ne rešava određeni problem i unapređuje rad. U tom slučaju važno je to naglasiti da post ne bi bio odbijen. Dalja uputstva ćeš dobiti nakon submitovanja posta;
  • Sadržaj se šalje u Google Doc-u i neophodno je da odobrite mogućnost dodavanja komentara kako bi naš tim mogao da vam da eventualne sugestije i repupredi momentalno odbijanje;
  • Prijava za guest pisanje ne znači da će tvoj post biti zasigurno objavljen, ali znači da će naš tim raditi zajedno sa tobom na tome da do toga dođe :). 

Prijavni formular

Da li pišeš u svoje ime ili predstavljaš nekog drugog?

O čemu želiš da pišeš:

12 + 13 =