Besplatan e-kurs

WordPress za početnike

Danas, kada postoji toliko tema i dodatnih alata, nikad nije bilo lakše praviti prelepe i profesionalne blogove i sajtove uz pomoć moćnog CMS-a, WordPressa. Vreme je da ga i ti savladaš zajedno sa nama već danas!
Besplatan e-kurs

WordPress za početnike

Danas, kada postoji toliko tema i dodatnih alata, nikad nije bilo lakše praviti prelepe i profesionalne blogove i sajtove uz pomoć moćnog CMS-a, WordPressa. Vreme je da ga i ti savladaš zajedno sa nama već danas!
Besplatan e-kurs

WordPress za početnike

Danas, kada postoji toliko tema i dodatnih alata, nikad nije bilo lakše praviti prelepe i profesionalne blogove i sajtove uz pomoć moćnog CMS-a, WordPressa. Vreme je da ga i ti savladaš zajedno sa nama već danas!

7 dana

Kurs traje 7 dana, tokom kojih ćemo pokriti detaljno sve što treba da znaš da podesiš WordPress sajt ili blog i aktivno ga koristiš.

Besplatan

WordPress za početnike je u potpunosti besplatan kurs, što znači da nećeš morati da platiš ni u jednom momentu.

Email kurs

S obzirom da je reč o email kursu, svaki deo koji budemo obrađivali stiže direktno u tvoj inbox.

Kome je namenjen e-kurs

E-kurs WordPress za početnike namenjen je:
N

Blogerima

koji žele da napuste besplatnu platformu i krenu ozbiljnim stopama ka ispunjenju svojih ciljeva.
N

Preduzetnicama

koje žele da obezbede profesionalan veb-sajt, ali još uvek nisu spremne za ulaganja u profesionalne dizajnere i programere.
N

Svima koji žele da prikažu svoj portfolio online

uključujući frilensere i one koji traže klasičan posao ali smatraju da je ovakav način prezentacije najbolji vid prezentacije za njihove veštine.

Šta sadrži WordPress e-kurs?

Ovaj kurs je osmišljen tako da pokrije osnove WordPress-a od zakupa domena / hostinga do podešavanja dodatnih opcija i same optimizacije postova i stranica.

I - Domen & hosting

Već prvog dana upoznaćemo se sa dve neophodne stvari koje su ti potrebne da bi mogla da pokreneš WordPress – domen i hosting. Pričaćemo o tome koliko su bitni, čemu služe i kako da izabereš najbolju soluciju za tvoje potrebe.

II - Instalacija WordPress-a

Nakon rešavanja pitanja domena i hostinga, krećemo u akciju druženja sa WordPressom i prvi korak je, upravo, učenje kako se WordPress instalira na zakupljenom hostingu i podešava za prvu upotrebu.
f

III - Upoznavanje sa dashboard-om

Manipulacija WordPressom (posebno za one koji nisu vešti sa kodovima) vrši se u tzv. WordPress dashboard-u. Trećeg dana prolazimo kroz osnovne elemente dashboard-a i učimo kakve mogućnosti svaki od njih nam daje.

IV - WordPress teme

Ono što WordPress čini tako popularnim jesu brojne teme koje se koriste. Zahvaljujući različitim builderima, imaš mogućnost da uz malo obuke napraviš dizajn kakav si zamislila (ili kupila), ili pak, ukoliko ti je to previše komplikovano, uz malo podešavanja možeš vrlo lako prilagoditi već gotovu temu.

V - Dodaci (aka plugins)

WordPress je izuzetan i zbog velikog broja dodaka koji omogućavaju lako postizanje određenih ciljeva. Tako imamo dodatke za SEO, design, poboljšanje performansi, email marketing, itd…
i

VI - Postovi i webstranice

WordPress je, pre svega, CMS, što znači da se koristi za upravljanje tekstovima (contentom) i najpopularniji je za content marketing koji uključuje bloging. Upravo zato je veoma popularan među blogerima i marketarima.

VII - SEO

I za kraj, osvrnućemo se na osnove SEO i kako se postavljaju meta naslov i opis, kao i neke druge stvari neophodne za dobro rangiranje.
wordpress
Prijavi se na besplatan e-kurs: WordPress za početnike
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews

Odličan uvodni kurs, hvala! Sjajni korisni linkovi kroz tekst. Preporuka 🙂 Radujem se novim kursevima!

Preporuka 🙂

Odličan kurs, sve je jednostavno i slikovito objašnjeno. Hvala Vam! Nadam se da ćete imati još sličnih kurseva u budućnosti.

Preporuka 🙂

Odlican kurs za nekoga ko zeli da se upozna sa osnovnim stvarima WordPress-a. Precizno objasnjeno uz slike i linkove,sve preporuke!!!

by Natasa on Blank Business Name

Zanimljiva predavanja, slikovito objašnjena. U najkraćem roku sam naučila sve što je neophodno za dobar početak u oblasti webdesign-a.

by Mirjana on Blank Business Name

Hvala sto ste sa nama podelili svoja znanja,sto ste na lako razumljiv nacin osvetlili puteve kojima mozemo krenuti.. Sve pohvale za trud,ali i za toplinu kojom odisu vasi mejlovi.Osecala sam se kao da se dopisujem sa nekim bliskim...Vasa pozitivna energija prenosi se i virtuelno...Zelim vam puno uspeha u daljem radu i od srca vas preporucujem buducim polaznicima vase male ''skole''

by Svetlana on Blank Business Name

Topla preporuka za sve koji žele da nauče nešto novo ili da usavrše svoje znanje u vezi sa WordPress-om. Jasno i jednostavno.napisano, razumljivo i za početnike bez ikakvog predznanja. Sve pohvale.

by Bojana on Blank Business Name

Odlicna ideja za ucenje neceg novog, zanimljivog i korisnog. Sve pohvale za ideju i one koji na njoj rade. Sjajna stvar za sve koji nemaju bas puno vremena za ucenje poput jedne mame kao sto sam ja 🙂 Na ovaj nacin svako bira sebi vreme koliko ce i kada da uci. Bravo za tim i hvala puno. Nadam se da ce i u buducnosti biti slicnih kurseva.

by Tijana on Blank Business Name

Odličan kurs. Razumljivo i lako primenljivo. Sve pohvale za tim koji je organizovao obuku. Sve najbolje Vam želim.

by Danijela on Blank Business Name

Jako pohvalno za tim koji je radio na ovom kursu. Interaktivno, jednostavno, razumljivo!

by Ana Markovic on Blank Business Name

Hvala Vam mnogo na lako razumljivom kursu i na detaljnim objasnjenjima. Svako ko zeli da otvori svoj blog preporucujem ovaj jednostavan kurs. Hvala Vam mnogo sto delite svoja znanja sa nama.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

© 2017. Ženski Poslovni Kutak. Sva prava zadržana.